Se hit - Vi växer och blir större!

Just nu söker vi på VARA EkonomiPartner Civil- och redovisningsekonomer som vill arbeta del- eller heltid med redovisning, start enligt överenskommelse.

VARA EkonomiPartner är en mindre redovisningsbyrå med lokal förankring på Varaslätten. Vi strävar alltid efter att vara en personlig byrå med stort kundfokus. Våra kunder är små till medelstora företag i flera olika branscher, där våra uppdrag varierar i omfattning och uppgifter utefter kundens önskemål. Vi fokuserar just nu på att bygga ett starkt och långsiktigt team som ska underlätta vardagen för fler företagare!

För rollen som Redovisningsekonom

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom hos oss bör du vara självgående genom hela redovisningsprocessen - från administration och löpande bokföring, till lön, bokslut samt deklaration. Du kommer i din anställning att ha uppdrag och - kundansvar, där du med stöttning av dina kollegor rapporterar till kund och myndigheter enligt önskemål.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen inom området eller annan utbildning eller kompetens som kan anses likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå eller på företag med koncernstruktur.

Då vi är en mindre byrå kommer stor vikt läggas vid personkemi. Vi värdesätter egenskaper som förmågan att arbeta självständigt och strukturerat, samarbete och att kommunicera. Men självklart – att vara en glad och öppen person med fötterna på jorden.

Så vill du ha ett jobb med varierande arbetsuppgifter, på en mindre, familjär byrå – med kunden i fokus, så är VARA EkonomiPartner byrån för dig! 😊

 

Vi ser fram emot din ansökan så vänta inte - vi gör urval löpande!

Ansökan och frågor kring tjänsten mailas till